Tjänster

ÖVRIGA TJÄNSTER

Golvläggning

Golvet är grunden i varje rum. Har man ett slitet eller fult golv så hjälper det inte med snygga väggar och mattor. Golvets skavanker syns ändå – och det är dags att byta golv! Bara genom ett golvbyte eller en rejäl renovering så kan man ge rummet den karaktär man önskar. När golvets skick inte tillåter en golvslipning måste man helt enkelt byta golv.

Vi kan hjälpa till med en golvläggning! Vi behärskar hantverket golvläggning och utför varje uppdrag med stolthet. Kvaliteteten är alltid fokus och vi arbetar alltid med kundens nöjdhet för ögonen. Specialiteten är fiskbensparkett i massiv ek, ett vackert golv som håller i generationer. Men vi lägger även många andra former av golv.

Oljning av golv

Vi kan även hjälpa till med oljning av ditt golv med hårdvaxolja. Behandling med hårdvaxolja ger ett djup som verkligen framhåller materialets egenskaper och lyfter dess utseende. Hårdvaxolja tål vatten och passar därför utmärkt på exempelvis bord, köksbänkar och inte minst på fiskbensparkett och andra parkettgolv. En yta som är behandlad med hårdvaxolja tål det mesta: vin, cola, kaffe och mycket annat. Denna behandling skapar en tålighet som gör att materialet inte spricker, flagnar eller bildar blåsor i träet. Två strykningar räcker vid en grundbehandling med hårdvaxolja.

Måleri och tapetsering

Företaget har även erfarenhet och kompetens inom måleri och tapetsering. När vi hjälpt dig med golvet, varför inte passa på att fräscha upp rummet i övrigt? 

Välkommen att kontakta oss för mer information om våra olika kompetenta tjänster när det handlar om golv och måleri.

golvslipning i bromma fiskbensparkett

Ge ditt gamla trägolv ett lyft med golvslipning