Golvslipning Bromma

Med en golvslipning blir ditt trägolv som nytt | 08–128 642 00

Tjänster

ÖVRIGA TJÄNSTER

Golvläggning

Golvet är grunden i varje rum. Har man ett slitet eller fult så hjälper det inte med snygga väggar och mattor. Golvets skavanker syns ändå – och det är dags att byta golv! Bara genom ett golvbyte eller en rejäl renovering så kan man ge rummet den karaktär man önskar. Vi kan hjälpa till med en golvläggning, kontakta oss så får du veta mer.

Vi behärskar hantverket golvläggning och utför varje uppdrag med stolthet. Kvaliteteten är alltid fokus och vi arbetar alltid med kundens nöjdhet för ögonen. Specialiteten är fiskbensparkett i massiv ek, ett vackert golv som håller i generationer. Men vi lägger även många andra former av golv

parkettgolv

Trappslipning

Trappor utsätts för hårt slitage och behöver med tiden renoveras. Att bygga en ny trappa kan vara både komplicerat och dyrt, varför det kan vara smart att renovera trappan istället. Vi kan slipa slitna trappsteg och därefter lackera och måla den. Trappsteg som är helt nedslitna kan vi montera ned för att sedan slipa dem i vår snickerimaskin. Vi kan slipa så att din trappa blir som ny!

Oljning av golv

Vi kan även hjälpa till med oljning av ditt golv med hårdvaxolja. Behandling med hårdvaxolja ger ett djup som verkligen framhåller materialets egenskaper och lyfter dess utseende. Hårdvaxolja tål vatten och passar därför utmärkt på exempelvis bord, köksbänkar och inte minst på fiskbensparkett och andra parkettgolv. En yta som är behandlad med hårdvaxolja tål det mesta: vin, cola, kaffe och mycket annat. Denna behandling skapar en tålighet som gör att materialet inte spricker, flagnar eller bildar blåsor i träet. Två strykningar räcker vid en grundbehandling med hårdvaxolja.

Välkommen att kontakta oss för mer information om våra olika kompetenta tjänster när det handlar om golv.

Ge ditt gamla trägolv ett lyft med golvslipning!